Ray-Ban Wayfarer

Berk Optik, Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer

 

RayBan Wayfarer güneş gözlükleri, koyu camlar ve plastik çerçeveler ile mütevazı, abartısız bir tarzı akla getirir. 60 yılı aşkın bir süredir film idollerinin, rock yıldızlarının, siyasetçilerin ve sıradan insanların gözlerini koruyan ve en çok tercih edilen güneş gözlükleridir.

 

Neden Ray Ban Wayfarer gözlükleri seçmelisiniz?

 

Wayfarer’lar atletik değildir. Golf ve bisiklet yarışı gibi sporlar için çepeçevre çerçeveleri yoktur. Abartılı, büyük ve küçük değildirler. Bu nedenle dikkati kendilerine çekmezler. Göze takıldığında abartılı bir duruş sergilemezler. Wayfarer’lar genel bir moda ifadesidir. Çoğu kıyafete, cilt rengine ve yüz şekline uyum sağlarlar. Tam bir kurtarıcı bir tasarıma sahiptirler. Tarz olmayısevenlerin ama bir o kadar sadelikten hoşlananların ilk tercihi Wayfarer gözlüklerdir.

 

Orijinal Ray-Ban Wayfarer mı satın almalısınız?

 

Ray-Ban Wayfarer’ları dünyaya getirmiştir ve bugüne kadar da tarzı geliştirmektedir. Özgün Ray-Ban Wayfarer’lar her zaman metal menteşelere ve camlardan birine kazınmış “RB” harflerine sahiptir. Sahte Wayfarer’ların bu ayrıntıları çoğu zaman yoktur. Gerçekten de, gerçek bir şey satın almak istediğinizde her zaman sahte bir şey satın alma riski bulunur. Özellikle gözlük sektöründe. Bu nedenle orijinal bir Ray-Ban Wayfarer aldığınızdan emin olmanın en iyi yolu, saygın bir bayiden satın almaktır. 

Etiketler: Berk Optik, Ray-Ban Wayfarer
Mart 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR